if>no image>goto

Creating macros. Working with QM.

if>no image>goto

Postby ilya1111 on Wed Feb 15, 2017 1:48 pm

Hello.
I need help. I want to search next image if first image not found in cycle. but can not to do it.

rep 999999
;G1
wait 1 S "resource:<zzzzz>image:h3513B06F" 0 0 1|16|0x400
if (???????????) goto G2
;G2
wait 1 S "resource:<zzzzz>image:h0AAB6B68" 0 0 1|16|0x400
ilya1111
 
Posts: 16
Joined: Wed Feb 15, 2017 1:39 pm

Re: if>no image>goto

Postby BK on Thu Feb 16, 2017 4:09 am

ilya1111 wrote:Hello.
I need help. I want to search next image if first image not found in cycle. but can not to do it.

rep 999999
;G1
wait 1 S "resource:<zzzzz>image:h3513B06F" 0 0 1|16|0x400
if (???????????) goto G2
;G2
wait 1 S "resource:<zzzzz>image:h0AAB6B68" 0 0 1|16|0x400



Function ttafdas     ?
int G1 G2

rep 9
,G1 = wait(1 S "image:h0B33F70D" 0 0 1|2|0x400);err

,if G1 = 1
,,out "G1 found"

,if G1 = 0
,,out "G1 notfound"

,,G2 = wait(1 S "image:h0B33F70D" 0 0 1|2|0x400);err

,,if G2 = 1
,,,out "G2 found"

,,else if G2 = 0
,,,,out "G2 notfound"

BK
 
Posts: 116
Joined: Thu Aug 28, 2014 4:37 am

Re: if>no image>goto

Postby ilya1111 on Fri Feb 17, 2017 3:35 pm

Thank you for the help. You helped me to understand how to write a macro better. on the monitor different pictures appear. how to make so that the macro didn't do action for old pictures which he has already recognized, and waited and did actions only for new pictures
ilya1111
 
Posts: 16
Joined: Wed Feb 15, 2017 1:39 pm


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests