Using macro in 2 programs at the same time

Creating macros. Working with QM.

Using macro in 2 programs at the same time

Postby stiffrost on Thu Oct 05, 2017 7:54 am

hello guys im currently looking for some script(firstimer) where in i can use macro on 2 or 3 same programs at the same time? tried searching the forums but with no luck thanks
stiffrost
 
Posts: 1
Joined: Thu Oct 05, 2017 7:51 am

Re: Using macro in 2 programs at the same time

Postby Gintaras on Thu Oct 05, 2017 2:34 pm

Scripts that use keyboard and mouse functions work only with the active window. Your script can activate window 1, work with it, then activate window 2, work with it, ...
Gintaras
Site Admin
 
Posts: 10386
Joined: Thu Dec 19, 2002 7:36 pm
Location: Lithuania


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests