Dialog with webpage problems

Creating complex macros, dialogs, solving complex tasks, programming.

Dialog with webpage problems

Postby luvu2des on Mon Mar 20, 2017 10:26 pm

Hello~ Gintaras~!!

I'm planning to make dialog with webpage to show IP cameras.

1. In dialog with webpage control, could I show only specific coordination of webpage?
for example, only IP camera without banner and menus from "http://www.tp-link.com/res/upfile/faq/20160707065429.jpg" in "http://www.tp-link.com/us/faq-304.html"

2. I checked how to disable mouse and keyboard, but it isn't applied to when I use "Chrome remote desktop".
Could I disable mouse and keyboard when using through remote desktops?

Thank you in advance~!
luvu2des
 
Posts: 53
Joined: Wed Mar 11, 2015 8:11 am

Re: Dialog with webpage problems

Postby Gintaras on Tue Mar 21, 2017 6:59 am

1. Should be possible somehow, but I don't know, probably not easy.

2. I didn't try Chrome remote desktop, but usually the answer is no. If QM is used to automate a remote computer through a "remote desktop" program, QM communicates only with the program window, not with that computer.
Gintaras
Site Admin
 
Posts: 10204
Joined: Thu Dec 19, 2002 7:36 pm
Location: Lithuania

Re: Dialog with webpage problems

Postby luvu2des on Tue Mar 21, 2017 7:16 am

Gintaras wrote:1. Should be possible somehow, but I don't know, probably not easy.

2. I didn't try Chrome remote desktop, but usually the answer is no. If QM is used to automate a remote computer through a "remote desktop" program, QM communicates only with the program window, not with that computer.


Ok, I got it.

Thank you always.
luvu2des
 
Posts: 53
Joined: Wed Mar 11, 2015 8:11 am


Return to Programming

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron